• Bank Norwegian

  •  Lån opp til kr 600 000
  •  Nominell rente fra 8,99%
  •  5 års nedbetalingstid
  •  Uten sikkerhet

Effektiv rente fra 16,50%, kr 100 000 o/2 år blir totalt kr 116 682.

Tre gode grunner til å kjøpe en båt

Går du kanskje med tanken om å kjøpe et fristed, hvor du kan slappe av og nyte livet, når du en gang i blant er vekk fra hverdagens stress, så er den opplagte muligheten nok en hytte ved havet, for å oppleve sjøen på nært hold. Det kan du gjøre på en mer utradisjonell og bedre måte: kjøp en båt i stedet! Den utradisjonelle veien er som oftest den beste, og vi vil nå gi tre eksempler på, hvorfor en båt er en suveren fritidsaktivitet.

1. Du kan oppleve flere steder av verden og reise jorden rundt

Den største fordelen med en båt fremfor for eksempel en hytte er at en båt utover det å være et sted man kan dra til, samtidig også fungerer som et transportmiddel. I forhold til en hytte, som er det samme stedet å dra til hver gang, så kan din båt ta deg til akkurat de stedene som du ønsker det. Samtidig med at du får en behagelig reise på dine og familiens premisser, så har du også muligheten for å slå to fluer med et smekk. Utover en flytende hytte har du dermed også et transportmiddel, som kun skal påfylles med brennstoff for å realisere ferien.

2. Det er enkelt å finne en god finansiering til båt-kjøp

Her på våres side kan du lese om tre fremragende lån til båt, hvilket understreker at det er ganske enkelt å finne respektable finansieringer til din båt-drøm, hvis du står i den situasjonen hvor du ikke har pengene stående på kontoen. Et lån til en båt kan utover dette ses som en solid investering, da markedet for båter har det med å ligge veldig stabilt. Investerer du derfor i en båt, har du også muligheten å kunne selge denne for samme beløp eller til og med lage profitt på den, når du en dag beslutter deg får å selge den.

3. En båt koster mindre i drift enn en hytte over tid

Hvis du i forveien er huseier, så kjenner du nok også til de omkostningene det er forbundet med å være eier av en bolig. Ting går i stykker, andre skal forbedres og noen ting skal pga. dine preferanser kanskje gjøres om. Det koster penger. Det samme gjør en hytte, som skal passes og pleies for de få uker i året, som de fleste nordmenn oppholder seg i deres hytte. En båt er billigere i drift. Dermed ikke sagt, at denne ikke også skal påfylles med brennstoff og pleies innimellom, men grunnleggende sett er det færre omkostninger forbundet med å ta på ferie i en båt, enn for eksempel i en hytte.

  • Bank Norwegian

  •  Lån opp til kr 600 000
  •  Nominell rente fra 8,99%
  •  5 års nedbetalingstid
  •  Uten sikkerhet

Effektiv rente fra 16,50%, kr 100 000 o/2 år blir totalt kr 116 682.